Honlapkészítés árak 2021.

Nem elég egy honlap, annak bevételt is kell termelnie nézd meg a 2021-es árakat

Számodra is nyűg a honlapkészítés?

 • Van honlapod, de nincs belőle bevételed?
 • Nem találsz egy jó grafikust és programozót?
 • Csak folyik ki a pénz a zsebedből?
 • Elavult a honlapod?
 • Lassú és félsz, hogy bármelyik pillanatban feltörhetik?
 • Úgy néz ki a weboldalad mobilon, hogy inkább te sem nézegeted?
 • Mindig csak várnod kell a programozóra, és nem haladsz?
 • Te csinálnád, de azt sem tudod, hogyan állj neki?
Honlapkészítés- 2021

↓↓↓Van megoldás a problémádra! Olvass tovább!↓↓↓

Milyen honlapkészítésre van 2021-ben szükséged?

 • Amelyre nem kell hosszú hónapokat várnod
 • Ahol már a tervezés szakaszában pontosan látod, mi lesz az eredmény
 • Amely garantálja számodra, hogy minden tekintetben megfelel annak, hogy több bevételt tudj elérni 2021-ben is.
 • Amely reszponzív, azaz mindenféle méretű monitoron, tableten és mobilon is jól mutat
 • Amely úgy készül, hogy azt a Google is imádja
 • Amelynek köszönhetően gyorsan működő WordPress weboldalad lesz, így nem kell aggódnod, hogy a látogatóid megunják és elkattintanak
 • Amely optimális biztonságot nyújt a hackerek ellen 2021 ben is.
Honlapkészítés - 2021 -Honlap Specialista

Honlapkészítés 2021

 Hogyan készül el a honlapod?

Legyen szó új weboldalkésztésről vagy a meglévő honlapod felfrissítéséről, mindkét esetben rendelkezésedre állok.

1. Megbeszélés

A honlapkészítés első fázisában felmérem a tevékenységedet, az elvárásaidat.

2. Hogy működjön a honlapod 2021-ben

Vannak alap feladatok, mint a domain név ( a honlapod neve) és a tárhely (enélkül nem működik a weboldalad) választás. Nem kell aggódnod, segítek a döntésben, és az ügyintézést is átvállalom.

3.Drótváz 2021-ben

Megbeszéljük, hogyan épüljön fel a honlapod 2021 ben, hogyan nézzen ki, hogy azt a látogatók is szeressék.

Ezt követően elkészítem a honlapod nyers vázát – ezt a webdizájnerek általában drótváznak nevezik, ahol csak a weboldalad nyers kinézetét látod képek és szövegek nélkül.

4.Látványterv

Megbeszéljük a betűtípusokat, a színeket és megkérdezlek a honlapod stílusával kapcsolatban, javaslatokat és látványterveket készítek. Amennyiben kéred, elkészítem a weboldalad logóját.

5.Szövegírás

Ne aggódj a honlapod szövegezése miatt, hiszen ez is egy szakma. A weboldal készítés részeként kérhetsz szövegírást is, így leveszem azt a terhet a válladról, hogy a szöveg el is adjon.

Nagyon bízom benne, hogy keresőoptimalizált szövegírást fogsz tőlem rendelni. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy a saját érdekedben mennyire fontos ez. Ne feled, a Google egy algoritmus.

Neked az az érdeked, hogy az új honlapod minél jobban teljesítsen a keresőkben. Ehhez két dolog szükséges. Az első az, hogy kitűnő és egyedi tartalmad legyen. Adjál többet mint a konkurenciád, ez igaz a tartalmadra is.

A második szempont az pedig, hogy a keresőmotorok megértsék a tartalmadat. 2017-től nagyot fordult a keresőoptimalizálás világa. Aki nem képzi után magát az nagy bajba kerülhet az internetes tartalmaival kapcsolatban. Fogadd meg a tanácsom: Adj többet mint a konkurenciád, és megfog térülni.

6.Keresőoptimalizálás 2021-ben

Ha szeretnéd, hogy stabilan jó helyre kerülj a keresőben (Google), válaszd a keresőoptimalizálással bővített weboldalkészítés szolgáltatáscsomagot. Ezért ingyen jönnek majd a Google-ből a látogatók a honlapodra.

Olyan szavakat, kifejezéseket fogok használni, amelyeket nemcsak a vevőid az ügyfeleid, hanem a Google is látni akar a weboldaladonRengeteg trükk van, amelyek segítségével jó helyezést tudsz elérni a keresőben.

Azt fontos megjegyezni, hogy vannak esetek amikor nem lesz eredményed, de erről tájékoztatni foglak a munkamegkezdése előtt.

Nézzünk erre egy példát.

Tegyük fel, hogy orvosi eszközöket értékesítesz, ezekből az eszközökből is a speciális fajtákat. Én meg fogom nézni a keresőkben, hogy keresnek e ezekre az eszközökre a látogatók.

Nem fogok rá érdemi eredményt Magyar nyelven találni. Ezért hiába optimalizálunk, egyelőre nem lesz eredményed a termékedből. Itt szükséges neked elkezdened egy márkaépítést, és igénybevenni az online marketing szolgáltatást, amennyiben az interneten szeretnéd ezt megtenni.

A keresőoptimalizálás szolgáltatást mindenképpen a szolgáltatásaidra releváns kulcsszavak felderítésével kezdem. Meg vannak az eszközeim a hatékony kulcsszókutatás elvégzéséhez. Az elkészített a kutatást átadom neked egy táblázatban.

Ez segítségedre lesz majd egy pár hónapig a tartalmad fejlesztésére. A kulcsszókutatást célszerű három – hat havonta megismételni.

Ha nincsenek még elkészült szövegeid a weboldaladra akkor megmondom neked, hogy milyen témakörökről kell szöveget készítened a honlapodra.

Az új weboldalad minden közönségre nyilvános tartalma keresőoptimlizált lesz. Az elvégzett munka után hat hónap után követést, és koordinálást biztosítok részedre.

7.Honlapkészítés 2021-ben

A látványterv elfogadása után következik a tényleges weboldal készítés, a programozás. A weboldalad a WordPress népszerű portál motorjával készítem el neked. A honlapod profi, modern, reszponzív, gyors és biztonságos lesz.

Beállítom a közösségi média megosztási lehetőségeket és – amennyiben kéred – összekötöm olyan ingyenes analitikai oldalakkal, amelyek rengeteg információt adnak neked a honlapod működéséről.

Az elfogadott dizájn terv alapján elfogom dönteni, hogy milyen sablont és oldalépítőt fogok használni a honlapod elkészítéséhez. Azt tudnod kell, hogy én nem nagyon szerettem a lassú honlapokat.

A munka  során arra törekszek, hogy minél kevesebb beépülő modult használjak, és amit csak lehet a saját kódjaimmal oldok meg. Figyelembe fogom venni a te kívánságaidat. Később, ha te is szeretnéd módosítani a főoldalad tartalmát, akkor biztos, hogy valamilyen oldalépítőt fogok használni, azért hogy te könnyebben boldogulj a jövőben.

A honlapod kompatibilis lesz az adatvédelmi rendelettel, azonban nem vagyok ügyvéd. Az adatvédelmi és a süti szabályzatot neked kell elintézned.

Nem hagylak magadra:

A honlapod elkészült. A munka végén részletes ingyenes segítséget nyújtok neked a weboldalad használatával kapcsolatban.

Göbölyös Attila

Rendszermérnök & WordPress Developer

Göbölyös Attila vagyok, a weboldal készítés szakértője. Mérnök informatikus, etikus hacker és profi Photoshop végzettséggel is rendelkezem. Folyamatosan képzem magam.

Teljes kivitelezést vállalok, nincs szükséged grafikusra és programozóra. Ezek által plusz költségeket takarítasz meg.

Teljes körű ügyintézést vállalok a honlapoddal kapcsolatban, neked csak annyi a dolgod, hogy dőlj hátra, és mondj el mindent, amit megálmodtál. Ha nincsenek ötleteid, az sem baj!

A legjobb és a legkorszerűbb szolgáltatást nyújtom, korrekt áron.

Göbölyös Attila-Honlapspecialista.hu