Free cookie consent management tool by TermsFeed

Honlapkészítés árak 2021.

Nem elég egy honlap, annak bevételt is kell termelnie nézd meg a 2021-es árakat

Számodra is nyűg a honlapkészítés?

 • Van honlapod, de nincs belőle bevételed?
 • Nem találsz egy jó grafikust és programozót?
 • Csak folyik ki a pénz a zsebedből?
 • Elavult a honlapod?
 • Lassú és félsz, hogy bármelyik pillanatban feltörhetik?
 • Úgy néz ki a weboldalad mobilon, hogy inkább te sem nézegeted?
 • Mindig csak várnod kell a programozóra, és nem haladsz?
 • Te csinálnád, de azt sem tudod, hogyan állj neki?
Honlapkészítés- 2021

↓↓↓Van megoldás a problémádra! Olvass tovább!↓↓↓

Milyen honlapkészítésre van 2021-ben szükséged?

 • Amelyre nem kell hosszú hónapokat várnod
 • Ahol már a tervezés szakaszában pontosan látod, mi lesz az eredmény
 • Amely garantálja számodra, hogy minden tekintetben megfelel annak, hogy több bevételt tudj elérni 2021-ben is.
 • Amely reszponzív, azaz mindenféle méretű monitoron, tableten és mobilon is jól mutat
 • Amely úgy készül, hogy azt a Google is imádja
 • Amelynek köszönhetően gyorsan működő WordPress weboldalad lesz, így nem kell aggódnod, hogy a látogatóid megunják és elkattintanak
 • Amely optimális biztonságot nyújt a hackerek ellen 2021 ben is.
Honlapkészítés - 2021 -Honlap Specialista

Honlapkészítés 2021

 Hogyan készül el a honlapod?

Legyen szó új weboldalkésztésről vagy a meglévő honlapod felfrissítéséről, mindkét esetben rendelkezésedre állok.

1. Megbeszélés

A honlapkészítés első fázisában felmérem a tevékenységedet, az elvárásaidat.

2. Hogy működjön a honlapod 2021-ben

Vannak alap feladatok, mint a domain név ( a honlapod neve) és a tárhely (enélkül nem működik a weboldalad) választás. Nem kell aggódnod, segítek a döntésben, és az ügyintézést is átvállalom.

3.Drótváz 2021-ben

Megbeszéljük, hogyan épüljön fel a honlapod 2021 ben, hogyan nézzen ki, hogy azt a látogatók is szeressék.

Ezt követően elkészítem a honlapod nyers vázát – ezt a webdizájnerek általában drótváznak nevezik, ahol csak a weboldalad nyers kinézetét látod képek és szövegek nélkül.

4.Látványterv

Megbeszéljük a betűtípusokat, a színeket és megkérdezlek a honlapod stílusával kapcsolatban, javaslatokat és látványterveket készítek. Amennyiben kéred, elkészítem a weboldalad logóját.

5.Szövegírás

Ne aggódj a honlapod szövegezése miatt, hiszen ez is egy szakma. A weboldal készítés részeként kérhetsz szövegírást is, így leveszem azt a terhet a válladról, hogy a szöveg el is adjon.

Nagyon bízom benne, hogy keresőoptimalizált szövegírást fogsz tőlem rendelni. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy a saját érdekedben mennyire fontos ez. Ne feled, a Google egy algoritmus.

Neked az az érdeked, hogy az új honlapod minél jobban teljesítsen a keresőkben. Ehhez két dolog szükséges. Az első az, hogy kitűnő és egyedi tartalmad legyen. Adjál többet mint a konkurenciád, ez igaz a tartalmadra is.

A második szempont az pedig, hogy a keresőmotorok megértsék a tartalmadat. 2017-től nagyot fordult a keresőoptimalizálás világa. Aki nem képzi után magát az nagy bajba kerülhet az internetes tartalmaival kapcsolatban. Fogadd meg a tanácsom: Adj többet mint a konkurenciád, és megfog térülni.

6.Keresőoptimalizálás 2021-ben

Ha szeretnéd, hogy stabilan jó helyre kerülj a keresőben (Google), válaszd a keresőoptimalizálással bővített weboldalkészítés szolgáltatáscsomagot. Ezért ingyen jönnek majd a Google-ből a látogatók a honlapodra.

Olyan szavakat, kifejezéseket fogok használni, amelyeket nemcsak a vevőid az ügyfeleid, hanem a Google is látni akar a weboldaladonRengeteg trükk van, amelyek segítségével jó helyezést tudsz elérni a keresőben.

Azt fontos megjegyezni, hogy vannak esetek amikor nem lesz eredményed, de erről tájékoztatni foglak a munkamegkezdése előtt.

Nézzünk erre egy példát.

Tegyük fel, hogy orvosi eszközöket értékesítesz, ezekből az eszközökből is a speciális fajtákat. Én meg fogom nézni a keresőkben, hogy keresnek e ezekre az eszközökre a látogatók.

Nem fogok rá érdemi eredményt Magyar nyelven találni. Ezért hiába optimalizálunk, egyelőre nem lesz eredményed a termékedből. Itt szükséges neked elkezdened egy márkaépítést, és igénybevenni az online marketing szolgáltatást, amennyiben az interneten szeretnéd ezt megtenni.

A keresőoptimalizálás szolgáltatást mindenképpen a szolgáltatásaidra releváns kulcsszavak felderítésével kezdem. Meg vannak az eszközeim a hatékony kulcsszókutatás elvégzéséhez. Az elkészített a kutatást átadom neked egy táblázatban.

Ez segítségedre lesz majd egy pár hónapig a tartalmad fejlesztésére. A kulcsszókutatást célszerű három – hat havonta megismételni.

Ha nincsenek még elkészült szövegeid a weboldaladra akkor megmondom neked, hogy milyen témakörökről kell szöveget készítened a honlapodra.

Az új weboldalad minden közönségre nyilvános tartalma keresőoptimlizált lesz. Az elvégzett munka után hat hónap után követést, és koordinálást biztosítok részedre.

7.Honlapkészítés 2021-ben

A látványterv elfogadása után következik a tényleges weboldal készítés, a programozás. A weboldalad a WordPress népszerű portál motorjával készítem el neked. A honlapod profi, modern, reszponzív, gyors és biztonságos lesz.

Beállítom a közösségi média megosztási lehetőségeket és – amennyiben kéred – összekötöm olyan ingyenes analitikai oldalakkal, amelyek rengeteg információt adnak neked a honlapod működéséről.

Az elfogadott dizájn terv alapján elfogom dönteni, hogy milyen sablont és oldalépítőt fogok használni a honlapod elkészítéséhez. Azt tudnod kell, hogy én nem nagyon szerettem a lassú honlapokat.

A munka  során arra törekszek, hogy minél kevesebb beépülő modult használjak, és amit csak lehet a saját kódjaimmal oldok meg. Figyelembe fogom venni a te kívánságaidat. Később, ha te is szeretnéd módosítani a főoldalad tartalmát, akkor biztos, hogy valamilyen oldalépítőt fogok használni, azért hogy te könnyebben boldogulj a jövőben.

A honlapod kompatibilis lesz az adatvédelmi rendelettel, azonban nem vagyok ügyvéd. Az adatvédelmi és a süti szabályzatot neked kell elintézned.

Nem hagylak magadra:

A honlapod elkészült. A munka végén részletes ingyenes segítséget nyújtok neked a weboldalad használatával kapcsolatban.

Göbölyös Attila CEH, SEO EXPERT

Rendszermérnök & WordPress Developer

Göbölyös Attila vagyok, a weboldal készítés szakértője. Mérnök informatikus, etikus hacker és SEO Szakértő.

Fő szakterületeim:

 • Információ biztonság
 • Keresőoptimalizálás
 • Weboldalkészítés

Teljes körű ügyintézést vállalok a honlapoddal kapcsolatban, neked csak annyi a dolgod, hogy dőlj hátra, és mondj el mindent, amit megálmodtál. Ha nincsenek ötleteid, az sem baj!

A legjobb és a legkorszerűbb szolgáltatást nyújtom, korrekt áron.

Göbölyös Attila-Honlapspecialista.hu