A céges honlapkészítés lépései

Ha ezt a bejegyzést olvasod, minden bizonnyal tudod, hogy ha nincs weboldalad, akkor nem fogsz tudni labdába rúgni a konkurencia mellett. Éppen ezért összegyűjtöttem számodra a céges honlapkészítés lépéseit. Így sokkal könnyebben fogsz tudni döntéseket hozni a jövőben.

Miért szükséges a céges honlapkészítés

Manapság az online jelenlét kötelező, az emberek az internetet a hiányzó információ megszerzésére használják. Gondolj csak bele, te mint magánvállalkozó vagy cégtulajdonos, hol szoktál megoldást találni a nem hétköznapi problémáidra? Minden bizonnyal a probléma megoldás keresésének részét képezi az internet is.

Tehát, az emberek használják az internetet, használják a kereső szolgáltatásokat, használják a közösségi médiát a problémáik megoldásának keresésére. A te terméked vagy szolgáltatásod egy probléma megoldása lehet – és igazából annak is kell lennie.

A céges honlapkészítés ezen segít. A weboldaladon megtalálják a megoldást, és lehetőségük van megrendelni a terméked vagy a szolgáltatásod. Neked pedig növekszik a bevételed és bővül az üzlet.

A céges honlapkészítés első mérföldköve

Azt tudnod kell, hogy mindenképpen érdemes már most eldöntened, hogy keresőoptimalizált céges honlapkészítést szeretnél vagy csak egy egyszerű weblapot. A kettő között az a különbség, hogy a keresőoptimalizált honlapod előrébb fog kerülni a keresők rendszerében. Egy egyszerű céges honlapkészítéssel pedig várhatóan lemaradsz, és vért izzadsz, hogy eladj. Az előbbi drágább szolgáltatás, de mindenképpen ajánlom a célod elérése érdekében. Döntsd el, hogy a befektetett pénzed menyi időn belül térüljön meg!

Az első feladatod, hogy vizsgáld felül a tevékenységed, és ennek megfelelően kell kialakítanod a menüpontokat, már a céges honlapkészítés elején. Kiválasztasz egy elrendezést, amely megfelel neked is, és a látogatók is mindent könnyen megtalálnak.

A következő lépés, hogy belövöd a vállalkozásod stílusát, és ennek megfelelően alakítod ki a honlapod látványtervét. Én például különböző, 7 fajta stílusmutatót használok fel ehhez. Így lesz a legszebb a céges honlapod és a logód , kapcsolati űrlapod, webáruházad.

Csak egy példa: A vállalkozásod ügyfelei milyen korosztályt képviselnek? A termékeid nagy részét fiatal korosztály vásárolja? Vagy esetleg felnőtt, konzervatív férfiak? Minden korosztálynak mások az elvárásai a honlapod kinézetével kapcsolatban. Hidd el, hogy számít ez.

A céges honlapkészítés menete

Mostanra már elkészült a honlapod látványterve. Ez a céges honlapkészítés nagyon fontos lépése. Nincs más hátra, mint elkészíteni, leprogramozni és életre kelteni az új céges honlapod.

A céges honlapkészítéshez a WordPresst javaslom használni. Tapasztalatom alapján ezt a rendszert lehet a legjobban megtanulni. Természetesen tudom, hogy minden felület elsőre idegennek tűnik. Az ügyfeleimnek én videofelvételt is adok az anyagról, így később egyszerűen megnézhetnek bármit, amire kíváncsiak, módosíthatják az egyszerűbb tartalmakat.

A honlapodra szövegek is kellenek, itt választhatsz, hogy igénybe veszed e szövegírást vagy biztosítod a megfelelő szöveg részeket. Javaslom, hogy kizárólag keresőoptimalizált szöveggel kezdj, ég és föld az eredmények közötti különbség. Nézd meg a céges honlapkészítés árakat.

A céges honlapkészítés itt még nem ér véget. Rengeteg jogszabályi előírás és technikai beállítás van, amelynek meg kell felelned. Azt javaslom, ha egy gyors, és hibáktól mentes, biztonságos weboldalt szeretnél, akkor ne kísérletezz! Bízd profira a munkát, és így rengeteg időt is meg tudsz spórolni.