Free cookie consent management tool by TermsFeed

Kalocsa

Keresőoptimalizálás

Mi az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, rövidítve SEO) az a folyamat, amely során a honlapod technikai és tartalmi elemeit úgy állítom be, hogy azt a látogatók és a Google is szeresse. Ezáltal a keresőben stabil és jó helyezést érsz el, a kalocsai vagy környékbeli vállalkozásoddal, a látogatók pedig ingyen jönnek a honlapodra. Kérj ajánlatot a keresőoptimalizálás kalocsa szolgálttatásodra.

Miért van szükséged keresőoptimalizálásra?

Úgy gondolom, ha megérted a keresőoptimalizálás fogalmát, már nem kérdés a számodra, hogy ilyen kis városban is mint Kalocsán szükséged van-e rá. Gondolj csak bele! Mit ér az a honlap, amit nem látnak az emberek? Semmit.

Ahhoz, hogy el tudj adni kalocsai vállalkozásoddal az interneten bizalmat és hitelességet kell kiépítened. Az ehhez vezető egyik út a keresőoptimalizálás Kalocsa szolgáltatásom itt helyben . Minél jobb helyen, minél több kulcsszóra jelensz meg a Google-ben, annál jobban azt fogja érezni a célpiacod, hogy igazán profi vagy, és Rád van szüksége, nem a konkurenciára.

Keresőoptimalizálás(SEO)-Honlapspecialista.hu

Mit tartalmaz a keresőoptimalizálás Kalocsa szolgáltatás ?

A keresőoptimalizálás egy hosszú, rengeteg feladattal járó folyamat. Ha nem új a honlapod, ha már van rengeteg terméked, blogbejegyzésed, akkor hónapokig is eltarthat. Röviden összefoglalva leírom, mire készülj fel, de a jó hírem, hogy én is kalocsai vagyok. 

Először felmérem a weboldalad helyzetét a Google-ben. Ingyenes, de annál hasznosabb analitikai eszközökkel pontosan meg fogom neked mondani, jelenleg hol tartasz.

Megnézem a weboldalad állapotát, és kidolgozom a pontos keresőoptimalizálási stratégiát.

A kulcsszókutatás keretében összegyűjtök minden olyan kifejezést (kulcsszót), amely a honlapod témájához tartozik, és a Google elvárja, hogy jelen legyenek a honlapodon. Kidolgozom számodra, hogy melyik kulcsszót, hogyan használd fel.

Elvégzem a honlapod technikai keresőoptimalizálását. Beállítok mindent, ami ahhoz szükséges, hogy stabilan, jó helyezést érje el a keresőben. Minden lépésemről tudni fogsz, olyan módosítást nem végzek el, amelyről ne beszéltünk volna természetesen személyesen Kalocsán.

Keresőoptimalizálom a főoldalad – ez már önmagában nagyon ütős – és azokat az aloldalaidat, amelyek relevánsak ebből a szempontból. Ha webáruházad van, akkor dolgozom a termékeiddel is.

Foglalkozom a képeiddel, a közösségi média megosztással, a belső (a honlapodról azon belülre mutató) és külső (más weboldalra mutató) linkekkel is. Minden trükköt bevetek, hogy tarolj a Google-ben.

A keresőoptimalizálást követően sem hagylak magadra. Tudni fogod, mit és miért változtattam meg, írtam át a honlapodon. El fogom neked mondani azokat az apró kis trükköket, tippeket, amelyekkel úgy tudsz tovább dolgozni, hogy egyre stabilabb legyél a Google-ben. Természetesen, ha nincs időd ezzel foglalkozni, a havidíjas keresőoptimalizálási szolgáltatásom keretében leveszem a terhet a válladról.

Mikor fogod látni a keresőoptimalizálás eredményeit?

Vannak olyan beállítások, amelyek már néhány hét múlva megmutatják hatásukat. A stabil, jó helyezésre viszont hónapokat kell várnod. Legtöbbször 3-6 hónap, mire valóban elkezd fellendülni a honlapod.

Göbölyös Attila CEH, SEO EXPERT

Rendszermérnök & WordPress Developer

Göbölyös Attila vagyok, a weboldal készítés szakértője. Mérnök informatikus, etikus hacker és SEO Szakértő.

Fő szakterületeim:

  • Információ biztonság
  • Keresőoptimalizálás
  • Weboldalkészítés

Teljes körű ügyintézést vállalok a honlapoddal kapcsolatban, neked csak annyi a dolgod, hogy dőlj hátra, és mondj el mindent, amit megálmodtál. Ha nincsenek ötleteid, az sem baj!

A legjobb és a legkorszerűbb szolgáltatást nyújtom, korrekt áron.

Göbölyös Attila-Honlapspecialista.hu