+36 20 939 42 42 [email protected]

Keresőoptimalizálás 

Kalocsa

Mi az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, rövidítve SEO) az a folyamat, amely során a honlapod technikai és tartalmi elemeit úgy állítom be, hogy azt a látogatók és a Google is szeresse. Ezáltal a keresőben stabil és jó helyezést érsz el, a kalocsai vagy környékbeli vállalkozásoddal, a látogatók pedig ingyen jönnek a honlapodra. Kérj ajánlatot a keresőoptimalizálás kalocsa szolgálttatásodra.

 

Miért van szükséged keresőoptimalizálásra?

Úgy gondolom, ha megérted a keresőoptimalizálás fogalmát, már nem kérdés a számodra, hogy ilyen kis városban is mint Kalocsán szükséged van-e rá. Gondolj csak bele! Mit ér az a honlap, amit nem látnak az emberek? Semmit.

Ahhoz, hogy el tudj adni kalocsai vállalkozásoddal az interneten bizalmat és hitelességet kell kiépítened. Az ehhez vezető egyik út a keresőoptimalizálás Kalocsa szolgáltatásom itt helyben . Minél jobb helyen, minél több kulcsszóra jelensz meg a Google-ben, annál jobban azt fogja érezni a célpiacod, hogy igazán profi vagy, és Rád van szüksége, nem a konkurenciára.

search engine optimization 1359429 1280

Mit tartalmaz a keresőoptimalizálás Kalocsa szolgáltatás ?

 

A keresőoptimalizálás egy hosszú, rengeteg feladattal járó folyamat. Ha nem új a honlapod, ha már van rengeteg terméked, blogbejegyzésed, akkor hónapokig is eltarthat. Röviden összefoglalva leírom, mire készülj fel, de a jó hírem, hogy én is kalocsai vagyok. 

Először felmérem a weboldalad helyzetét a Google-ben. Ingyenes, de annál hasznosabb analitikai eszközökkel pontosan meg fogom neked mondani, jelenleg hol tartasz.

Megnézem a weboldalad állapotát, és kidolgozom a pontos keresőoptimalizálási stratégiát.

A kulcsszókutatás keretében összegyűjtök minden olyan kifejezést (kulcsszót), amely a honlapod témájához tartozik, és a Google elvárja, hogy jelen legyenek a honlapodon. Kidolgozom számodra, hogy melyik kulcsszót, hogyan használd fel.

Elvégzem a honlapod technikai keresőoptimalizálását. Beállítok mindent, ami ahhoz szükséges, hogy stabilan, jó helyezést érje el a keresőben. Minden lépésemről tudni fogsz, olyan módosítást nem végzek el, amelyről ne beszéltünk volna természetesen személyesen Kalocsán.

Keresőoptimalizálom a főoldalad – ez már önmagában nagyon ütős – és azokat az aloldalaidat, amelyek relevánsak ebből a szempontból. Ha webáruházad van, akkor dolgozom a termékeiddel is.

Foglalkozom a képeiddel, a közösségi média megosztással, a belső (a honlapodról azon belülre mutató) és külső (más weboldalra mutató) linkekkel is. Minden trükköt bevetek, hogy tarolj a Google-ben.

A keresőoptimalizálást követően sem hagylak magadra. Tudni fogod, mit és miért változtattam meg, írtam át a honlapodon. El fogom neked mondani azokat az apró kis trükköket, tippeket, amelyekkel úgy tudsz tovább dolgozni, hogy egyre stabilabb legyél a Google-ben. Természetesen, ha nincs időd ezzel foglalkozni, a havidíjas keresőoptimalizálási szolgáltatásom keretében leveszem a terhet a válladról.

 

Mikor fogod látni a keresőoptimalizálás eredményeit?

Vannak olyan beállítások, amelyek már néhány hét múlva megmutatják hatásukat. A stabil, jó helyezésre viszont hónapokat kell várnod. Legtöbbször 3-6 hónap, mire valóban elkezd fellendülni a honlapod.

Göbölyös Attila

Göbölyös Attila

Rendszermérnök

Ki vagyok én?

 

Göbölyös Attila vagyok, Kalocsán élek és a weboldalkészítés és a keresőoptimalizálás szakértője vagyok. Mérnök informatikus, etikus hacker és profi Photoshop végzettséggel is rendelkezem. Folyamatosan képzem magam.

Teljes kivitelezést vállalok, a keresőoptimalizálás kalocsa szolgáltatás megrendelése esetén a honlapodra. Előny részedre a személyes konzultáció és a versenyképes áraim. Hívj fel bátran vagy küldj egy üzenetet az ajánlatkérés menűponton keresztűl. Weboldalkészítést is rendelhetsz, nincs szükséged grafikusra és programozóra, mindent eltudok végezni. Ezek által plusz költségeket takarítasz meg.

Teljes körű ügyintézést vállalok a honlapoddal kapcsolatban, neked csak annyi a dolgod, hogy dőlj hátra, és mondj el mindent, amit megálmodtál. Ha nincsenek ötleteid, az sem baj!

A legjobb és a legkorszerűbb szolgáltatást nyújtom, korrekt áron.