Ajánlatkérés

Hogyan dolgozik egy keresőoptimalizálás specialista ?

Kersőoptimalizálás specialista – Mi az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, rövidítve SEO) az a folyamat, amely során a honlapod technikai és tartalmi elemeit úgy állítom be, hogy azt a látogatók és a Google is szeresse. Ezzel foglalkozik egy keresőoptimalizálás specialista. Ezáltal a keresőben stabil és jó helyezést érsz el, a látogatók pedig ingyen jönnek a honlapodra.

Miért van szükséged keresőoptimalizálás specialistára ?

Úgy gondolom, ha megérted a keresőoptimalizálás fogalmát, már nem kérdés  számodra, hogy szükséged van a keresőoptimalizálás specialistára. Gondolj csak bele! Mit ér az a honlap, amit nem látnak az emberek? Semmit.

Ahhoz, hogy el tudj adni, bizalmat és hitelességet kell kiépítened. Az ehhez vezető egyik út a keresőoptimalizálás specialista szolgáltatás. Minél jobb helyen, minél több kulcsszóra jelensz meg a Google-ben, annál jobban azt fogja érezni a célpiacod, hogy igazán profi vagy, és Rád van szüksége, nem a konkurenciára.

Keresőoptimalizálás specialista

Mit tartalmaz a keresőoptimalizálás specialista szolgáltatás?

A keresőoptimalizálás specialista szolgáltatás egy hosszú, rengeteg feladattal járó folyamat. Ha nem új a honlapod, ha már van rengeteg terméked, blogbejegyzésed, akkor hónapokig is eltarthat. Röviden összefoglalva leírom, mire készülj fel.

 1. lépés

Először felmérem a weboldalad helyzetét a Google-ben. Ingyenes, de annál hasznosabb analitikai eszközökkel pontosan meg fogom neked mondani, jelenleg hol tartasz.

 2.lépés

Megnézem a weboldalad állapotát, és kidolgozom a pontos keresőoptimalizálási stratégiát.

3. lépés

A kulcsszókutatás keretében összegyűjtök minden olyan kifejezést (kulcsszót), amely a honlapod témájához tartozik, és a Google elvárja, hogy jelen legyenek a honlapodon. Kidolgozom számodra, hogy melyik kulcsszót, hogyan használd fel. Kidolgozom neked az oldalad kategória kulcsszavait illetve kigyűjtöm a címkéknek felhasználható gyűjtő szavakat. A kulcsszó kutatás során gyakran kiderülnek olyan dolgok, hogy változtatni kell az oldalaid elnevezésén illetve bele kell nyúlni a fő menüdbe azért, hogy teljesen releváns legyél a honlapod téma körére.

 4. lépés

Elvégzem a honlapod technikai keresőoptimalizálását. Beállítok mindent, ami ahhoz szükséges, hogy stabilan, jó helyezést érje el a keresőben. Minden lépésemről tudni fogsz, olyan módosítást nem végzek el, amelyről ne beszéltünk volna. Néhány példa: Itt kerülnek beállításra az alapok dolgok, a honlapod teljes HTM struktúrája át lesz világítva és hozzá lesz igazítva a szabványhoz. Nagyon sok olyan oldallal találkozok ahol nincs beállítva html H1 cím, és még folytathatnám tovább a hibákat. Sajnos az oldalad többek között azért nem muzsikál jól a keresőkben, mert nincs beállítva a szabvány szerinti struktúra és így a robotok nem tudják értelmezni  az oldalad szövegeit megfelelően. 

5. lépés

Keresőoptimalizálom a főoldalad – ez már önmagában nagyon ütős – és azokat az aloldalaidat, amelyek relevánsak ebből a szempontból. Ha webáruházad van, akkor dolgozom a termékeiddel is.

 6.lépés

Foglalkozom a képeiddel, a közösségi média megosztással, a belső (a honlapodról azon belülre mutató) és külső (más weboldalra mutató) linkekkel is. Minden trükköt bevetek, hogy tarolj a Google-ben.

 7. lépés

A keresőoptimalizálást követően sem hagylak magadra. Tudni fogod, mit és miért változtattam meg, írtam át a honlapodon. El fogom neked mondani azokat az apró kis trükköket, tippeket, amelyekkel úgy tudsz tovább dolgozni, hogy egyre stabilabb legyél a Google-ben. Természetesen, ha nincs időd ezzel foglalkozni, a havidíjas keresőoptimalizálási szolgáltatásom keretében leveszem a terhet a válladról.

Mikor fogod látni a keresőoptimalizálás specialista szolgáltatás eredményeit?

Vannak olyan beállítások, amelyek már néhány hét múlva megmutatják hatásukat. A stabil, jó helyezésre viszont hónapokat kell várnod. Legtöbbször 3-6 hónap, mire valóban elkezd fellendülni a honlapod.

Göbölyös Attila

Rendszermérnök & WordPress Developer

Göbölyös Attila vagyok, a weboldal készítés szakértője. Mérnök informatikus, etikus hacker és profi Photoshop végzettséggel is rendelkezem. Folyamatosan képzem magam.

Teljes kivitelezést vállalok, nincs szükséged grafikusra és programozóra. Ezek által plusz költségeket takarítasz meg.

Teljes körű ügyintézést vállalok a honlapoddal kapcsolatban, neked csak annyi a dolgod, hogy dőlj hátra, és mondj el mindent, amit megálmodtál. Ha nincsenek ötleteid, az sem baj!

A legjobb és a legkorszerűbb szolgáltatást nyújtom, korrekt áron.

Göbölyös Attila-Honlapspecialista.hu