Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ajánlatkérés

Hogyan dolgozik egy keresőoptimalizálás specialista ?

Kersőoptimalizálás specialista – Mi az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, rövidítve SEO) az a folyamat, amely során a honlapod technikai és tartalmi elemeit úgy állítom be, hogy azt a látogatók és a Google is szeresse. Ezzel foglalkozik egy keresőoptimalizálás specialista. Ezáltal a keresőben stabil és jó helyezést érsz el, a látogatók pedig ingyen jönnek a honlapodra.

Miért van szükséged keresőoptimalizálás specialistára ?

Úgy gondolom, ha megérted a keresőoptimalizálás fogalmát, már nem kérdés  számodra, hogy szükséged van a keresőoptimalizálás specialistára. Gondolj csak bele! Mit ér az a honlap, amit nem látnak az emberek? Semmit.

Ahhoz, hogy el tudj adni, bizalmat és hitelességet kell kiépítened. Az ehhez vezető egyik út a keresőoptimalizálás specialista szolgáltatás. Minél jobb helyen, minél több kulcsszóra jelensz meg a Google-ben, annál jobban azt fogja érezni a célpiacod, hogy igazán profi vagy, és Rád van szüksége, nem a konkurenciára.

Keresőoptimalizálás specialista

Mit tartalmaz a keresőoptimalizálás specialista szolgáltatás?

A keresőoptimalizálás specialista szolgáltatás egy hosszú, rengeteg feladattal járó folyamat. Ha nem új a honlapod, ha már van rengeteg terméked, blogbejegyzésed, akkor hónapokig is eltarthat. Röviden összefoglalva leírom, mire készülj fel.

 1. lépés

Először felmérem a weboldalad helyzetét a Google-ben. Ingyenes, de annál hasznosabb analitikai eszközökkel pontosan meg fogom neked mondani, jelenleg hol tartasz.

 2.lépés

Megnézem a weboldalad állapotát, és kidolgozom a pontos keresőoptimalizálási stratégiát.

3. lépés

A kulcsszókutatás keretében összegyűjtök minden olyan kifejezést (kulcsszót), amely a honlapod témájához tartozik, és a Google elvárja, hogy jelen legyenek a honlapodon. Kidolgozom számodra, hogy melyik kulcsszót, hogyan használd fel. Kidolgozom neked az oldalad kategória kulcsszavait illetve kigyűjtöm a címkéknek felhasználható gyűjtő szavakat. A kulcsszó kutatás során gyakran kiderülnek olyan dolgok, hogy változtatni kell az oldalaid elnevezésén illetve bele kell nyúlni a fő menüdbe azért, hogy teljesen releváns legyél a honlapod téma körére.

 4. lépés

Elvégzem a honlapod technikai keresőoptimalizálását. Beállítok mindent, ami ahhoz szükséges, hogy stabilan, jó helyezést érje el a keresőben. Minden lépésemről tudni fogsz, olyan módosítást nem végzek el, amelyről ne beszéltünk volna. Néhány példa: Itt kerülnek beállításra az alapok dolgok, a honlapod teljes HTM struktúrája át lesz világítva és hozzá lesz igazítva a szabványhoz. Nagyon sok olyan oldallal találkozok ahol nincs beállítva html H1 cím, és még folytathatnám tovább a hibákat. Sajnos az oldalad többek között azért nem muzsikál jól a keresőkben, mert nincs beállítva a szabvány szerinti struktúra és így a robotok nem tudják értelmezni  az oldalad szövegeit megfelelően. 

5. lépés

Keresőoptimalizálom a főoldalad – ez már önmagában nagyon ütős – és azokat az aloldalaidat, amelyek relevánsak ebből a szempontból. Ha webáruházad van, akkor dolgozom a termékeiddel is.

 6.lépés

Foglalkozom a képeiddel, a közösségi média megosztással, a belső (a honlapodról azon belülre mutató) és külső (más weboldalra mutató) linkekkel is. Minden trükköt bevetek, hogy tarolj a Google-ben.

 7. lépés

A keresőoptimalizálást követően sem hagylak magadra. Tudni fogod, mit és miért változtattam meg, írtam át a honlapodon. El fogom neked mondani azokat az apró kis trükköket, tippeket, amelyekkel úgy tudsz tovább dolgozni, hogy egyre stabilabb legyél a Google-ben. Természetesen, ha nincs időd ezzel foglalkozni, a havidíjas keresőoptimalizálási szolgáltatásom keretében leveszem a terhet a válladról.

Mikor fogod látni a keresőoptimalizálás specialista szolgáltatás eredményeit?

Vannak olyan beállítások, amelyek már néhány hét múlva megmutatják hatásukat. A stabil, jó helyezésre viszont hónapokat kell várnod. Legtöbbször 3-6 hónap, mire valóban elkezd fellendülni a honlapod.

Göbölyös Attila CEH, SEO EXPERT

Rendszermérnök & WordPress Developer

Göbölyös Attila vagyok, a weboldal készítés szakértője. Mérnök informatikus, etikus hacker és SEO Szakértő.

Fő szakterületeim:

  • Információ biztonság
  • Keresőoptimalizálás
  • Weboldalkészítés

Teljes körű ügyintézést vállalok a honlapoddal kapcsolatban, neked csak annyi a dolgod, hogy dőlj hátra, és mondj el mindent, amit megálmodtál. Ha nincsenek ötleteid, az sem baj!

A legjobb és a legkorszerűbb szolgáltatást nyújtom, korrekt áron.

Göbölyös Attila-Honlapspecialista.hu