Free cookie consent management tool by TermsFeed

Profi honlapkészítés 8 lépésben

Nem elég egy honlap, annak bevételt is kell termelnie. Kérj ajánlatot weboldalkészítésre!

Számodra is nyűg a honlapkészítés?

 • Van honlapod, de nincs belőle bevételed?
 • Nem találsz egy jó grafikust és programozót?
 • Csak folyik ki a pénz a zsebedből?
 • Elavult a céges honlapod?
 • Lassú és félsz, hogy bármelyik pillanatban feltörhetik?
 • Úgy néz ki a weboldalad mobilon, hogy inkább te sem nézegeted?
 • Mindig csak várnod kell a programozóra, és nem haladsz?
 • Te csinálnád, de azt sem tudod, hogyan állj neki?
 • Egy sikeres vállalkozásnak szüksége van az online jelenlétre
 • Profi honlapkészítés kell a siker érdekében

↓↓↓Van megoldás a problémádra! Olvass tovább!↓↓↓

Milyen honlapkészítésre van ma szükséged?

 • Amelyre nem kell hosszú hónapokat várnod
 • Ahol már a tervezés szakaszában pontosan látod, mi lesz az eredmény
 • Amely garantálja számodra, hogy minden tekintetben megfelel annak, hogy több bevételt tudj elérni
 • Amely reszponzív, azaz mindenféle méretű monitoron, tableten és mobilon is jól mutat
 • Amely úgy készül, hogy azt a Google is imádja
 • Amelynek köszönhetően gyorsan működő WordPress weboldalad lesz, így nem kell aggódnod, hogy a látogatóid megunják és elkattintanak
 • Amely optimális biztonságot nyújt a hackerek ellen
 • Profi weboldal készítés garanciával, és karbantartással
online marketing-honlapspecialista

Profi honlapkészítés 8 lépésben
Hogyan készül el a honlapod?

Legyen szó új weboldalkészítésről vagy a meglévő honlapod felfrissítéséről, mindkét esetben rendelkezésedre állok.

Weboldalkészítés megbeszélés-Honlapspecialista.hu

1. Megbeszélés

A honlapkészítés első fázisában mindenképpen szükség van beszélgetésre, ez történhet telefonon vagy személyes találkozás alkalmával.

A jó elvégzett munka érdekében muszáj leegyeztetnünk a következő dolgokat:

 • Szükséges megtudnom, hogy a vállalkozásodnak kik a célcsoportjai, ugyan is nem mindegy a weblap elrendezése és kinézetének szempontjából, hogy kinek készül a honlap.
 • Szeretném majd megtudni a szolgáltatásaidat. A szolgáltatásaid lesznek a menüpontok a weblapodon.
 • Szükséges még megtudnom, hogy van-e a cégednek arculati terve. Amennyiben van már arculati terv, akkor a meglévő arculathoz illesztem a weboldal elkészítése során az oldalaidat.
 • Van-e már céges logód?  Manapság már szükséges elhelyezni egy modern honlapon. Ha nincs logód, akkor eldöntheted, hogy velem vagy egy grafikus céggel tervezteted meg.
 • Szintén te döntöd el, hogy a weboldal dizájnját ki készíti el. Én ennek függvényében fogom az árajánlatot elkészíteni.
 • Szükséges-e keresőoptimalizálás? Én kifejezetten ajánlom, hogy akard kérni ezt a szolgáltatást, mert tapasztalatból mondom neked, hogy minden téren jobban jársz, ha keresőoptimalizált honlapot kérsz.
 • Szükséges-e közösségi média integráció? Van a vállalkozásodnak céges Facebook profilja? Szeretnél az oldaladra Facebook megosztás gombot kérni?
 • Vannak elkészített szövegek az oldalakra? Tőlem szövegírást is kérhetsz a weboldal készítés során.

Sorolhatnék még pár kérdést neked, de nem untatlak vele. A lényeg az, hogy számítanak a részletek a megfelelő ár és minőség kialakítása érdekében. Nálam a minőség és az elégedettség kiemelt szempontokat képviselnek a honlapkészítés folyamán.

2. Weboldalkészítés árajánlat

A weboldalkészítés árajánlatokat általában egy hét alatt szoktam elkészíteni és személyesen, ha nincs rá mód akkor elektronikusan kézbesítem részedre. Mindenképpen ragaszkodni szoktam hozzá, hogy beszéljük át a részleteket az árajánlattal kapcsolatban.

Most, hogy ezt a szöveget olvasod, biztosan felmerül benned, hogy vajon le fogom-e írni, hogy mennyibe kerül egy honlap elkészítése Magyarországon.

A válaszom: igen.

A magyar ember elég árérzékeny manapság. Most nem fogok belemenni, hogy különböző honlapkészítő cégek miért nem tesznek közzé árakat, vagy ha igen, akkor is irreálisan magas költségeket láthatsz a weboldalaikon weboldal készítésre. Vagy ellenkezőleg, az interneten találhatsz olyan menő szabadúszókat, akik egy nap alatt elkészítik a honlapodat ötvenezerért.

Ne, kérlek!

Takarítottam már elég sok így készített weblapot.

Számodra az a fontos, hogy én mennyiért vállalom a weboldal készítést. Közzétettem az árakat, nézd meg őket.

Azt tudom neked mondani, hogy tartani fogom a weboldal készítés áraimat 2021-ben is, ha nem kérsz pluszban szövegírást és beleférünk 15 oldalba. Nem fogom minden esetben elkérni a maximális összeget, nem foglak lehúzni. Pl. ha full keresőoptimalizálást kérsz, és csak 10 db aloldalad lesz 10 blogbejegyzéssel, akkor átlagosan kettőszázhuszonhatezret fogok kérni a munkáért – ha biztosítod hozzá a megfelelő szöveget.

Természetesen, ha egy kis vállalkozásnak szeretnél egy bemutatkozó oldalt és szűk költségvetéssel rendelkezel, erre is van egyedi árajánlatom.

3.Honlapkészítés előtt

Bízom benne, hogy sikerült megegyeznünk. Megkezdem a  tervezés folyamatát amely szükséges honlapkészítés előtt.

Vannak alapfeladatok, mint a Domain név (a honlapod neve) és a tárhely (enélkül nem lehet működtetni egy weboldalt) választás. Nem kell aggódnod, segítek a döntésben, és az ügyintézést is átvállalom.

Milyen tárhelyre lesz szükséged? A fentebb említett kérdésekből megállapítható a tárhely nagysága és az ár is. Azt meg tudom neked mondani akkor is, ha nem is mellettem döntöttél a munka elvégzésével kapcsolatban.

Akkor is fogadd meg kérlek a tanácsom. Nézz szét a fórumokon és a Facebook csoportokban is keress rá a tárhely kulcsszóra. Meg fogod találni a viszonylag mindenki által elfogadott tárhelyszolgáltatókat.

Ha nem nagyon vágod az informatikai dolgokat, akkor nem ajánlok neked cPaneles tárhelyet, helyette vannak egyszerűbb és észszerűbb menedzsmenttel rendelkező tárhely kezelő rendszerek. Ez nem a reklám helye, de például a legjobb tárhelyszolgáltató ilyen szempontból a Nethely, vagy szintén ilyesmi még a Médiacenter.

Ha pedig az isteni cPanelra vágysz, akkor a Rackforest szolgáltatót ajánlom neked. A felsorolt szolgáltatókról nem fogsz sok rossz véleményt találni, ezt garantálom. Persze van még a piacon kiemelkedő minőségű szolgáltatás, de nem untatlak a felsorolásokkal.

Szintén érdemes a domain nevedet is a választott tárhelyszolgáltatónál megvásárolni, azért hogy egy helyen legyen az adminisztráció. Így könnyebb lesz neked.

Meg foglak majd kérdezni, hogy szeretnél-e céges e-mail-címet? Amennyiben a válaszod igen, akkor ezt beállítom a céged részére még a weboldal készítés előtt.

4. Honlapkészítés: Drótváz

Megbeszéljük, hogyan épüljön fel a honlapod, hogyan nézzen ki, hogy azt a látogatók is szeressék.

Ezt követően elkészítem a honlapod nyers vázát – ezt a webdizájnerek általában drótváznak nevezik, ahol csak a weboldalad nyers kinézetét látod képek és szövegek nélkül.

A drótváz készítése során kialakulnak a weboldalad blokkjai. Ezt a folyamatot tényleg úgy kell elképzelni, mint egy vázlatkészítést. Adott esetben egy weboldal drótvázát van, hogy elég egy darab papíron megrajzolni.

Itt az a lényeg, hogy már most tisztába legyünk a szerkezeti elrendezéssel, a megfelelő kinézet érdekében. Meg fogod látni a weboldalad nyers vázát, amiből ki fog számodra derülni a menüpontok elrendezése, a logó helye, a blokkok száma.

További funkcionalitást betöltő elemek, például a kapcsolati űrlap elhelyezkedése, a képek nagysága, szöveg mennyiségek, gombok elhelyezkedése. Ezek mind ki fognak derülni a drótváz tervből. Nagymértékben elősegíti a webdizájn folyamatát a drótváz gyártás.

Igazából még időt is lehet spórolni. Ugyanis nem fogod visszadobni az elkészült webdizájn doksikat a nem megfelelő elrendezés miatt. Te pénzt, én időt takarítok meg a felesleges munka kiiktatásával.

honlapkészítés drótváz
Honlap készítése drótváz
Látványterv weboldal készítés

5. Látványterv

Megbeszéljük a betűtípusokat, a színeket és megkérdezlek a honlapod stílusával kapcsolatban, javaslatokat és látványterveket készítek. Amennyiben kéred, elkészítem a weboldalad logóját.

Már a célcsoportod megnevezéséből tudni fogom, hogy milyen betűtípusokat kell alkalmazni a weboldal készítés során a honlapodon a sikerhez vezető út érdekében.

Hidd el nekem, nem mindegy, hogy milyen fontokat alkalmazunk. Ha például egy csúcsgazdag ügyvédi iroda vagy, és szereted az egyedi kézzel készített bútorokat, én nem fogok neked úgynevezett modern betűtípusokat beállítani.

A honlapod az üzleti jellegedet fogja sugározni. Ha maradunk a példánál, akkor erre a weboldalra az úgynevezett kalapos betűtípusokat fog tőlem kapni.

Ha megyünk tovább a webdizájn folyamatán, akkor a megfelelő színek kiválasztásánál is ez a helyzet. Nem mindegy, kinek fogsz szolgáltatni a színek szempontjából sem. Szóval, a lényeg a színek szempontjából, hogy alkalmazom a szín pszichológiát a weboldal látványtervezése során.

6.Honlapkészítés és a szövegírás

Ne aggódj a honlapod szövegezése miatt, hiszen ez is egy szakma. A honlapkészítés részeként kérhetsz szövegírást is, így leveszem azt a terhet a válladról, hogy a szöveg el is adjon.

Nagyon bízom benne, hogy keresőoptimalizált szövegírást fogsz tőlem rendelni. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy a saját érdekedben mennyire fontos ez. Ne feledd, a Google egy algoritmus.

Neked az az érdeked, hogy az új honlapod minél jobban teljesítsen a keresőkben. Ehhez két dolog szükséges. Az első az, hogy kitűnő és egyedi tartalmad legyen. Adjál többet, mint a konkurenciád, ez igaz a tartalmadra is.

A második szempont az pedig, hogy a keresőmotorok megértsék a tartalmadat. 2017-től nagyot fordult a keresőoptimalizálás világa. Aki nem képezi magát, az nagy bajba kerülhet az internetes tartalmaival kapcsolatban. Fogadd meg a tanácsom: adj többet, mint a konkurenciád, és meg fog térülni.

szövegírás

Mennyibe kerül a szövegírás?

A keresőoptimalizált szövegírás szolgáltatás ára átlagosan négy forint per karakter. Sajnos nem tudom ezt olcsóbban elvállalni neked. De garantáltan jobb szövegek fognak születni a konkurenciádnál. A Google-ben akár feljöhetsz az első helyekre, de azt tudnod kell, hogy a keresőoptimalizált szöveg nem minden. Van itt még egy csomó lépés a konverzió eléréséhez.

7. Honlapkészítés keresőoptimalizálással

Ha szeretnéd, hogy stabilan jó helyre kerülj a keresőben (Google), válaszd a keresőoptimalizálással bővített honlapkészítés szolgáltatáscsomagot. Ezért ingyen jönnek majd a Google-ből a látogatók a honlapodra.

Olyan szavakat, kifejezéseket fogok használni, amelyeket nemcsak a vevőid, az ügyfeleid, hanem a Google is látni akar a weboldaladon. Rengeteg trükk van, amelyek segítségével jó helyezést tudsz elérni a keresőben.

Azt fontos megjegyezni, hogy vannak esetek, amikor nem lesz eredményed, de erről tájékoztatni foglak a munka megkezdése előtt.

Nézzünk erre egy példát.

Tegyük fel, hogy orvosi eszközöket értékesítesz, ezekből az eszközökből is a speciális fajtákat. Én meg fogom nézni a keresőkben, hogy keresnek-e ezekre az eszközökre a látogatók.

Feltehetően nem fogok rá érdemi eredményt magyar nyelven találni. Ezért hiába optimalizálunk, egyelőre nem lesz eredményed a termékedből. Itt szükséges neked elkezdened egy márkaépítést, és igénybe venni az online marketing szolgáltatást, amennyiben az interneten szeretnéd ezt megtenni.

A keresőoptimalizálás szolgáltatást mindenképpen a szolgáltatásaidra releváns kulcsszavak felderítésével kezdem. Meg vannak az eszközeim a hatékony kulcsszókutatás elvégzéséhez. Az elkészített kutatást átadom neked egy táblázatban.

Ez segítségedre lesz majd egy pár hónapig a tartalmad fejlesztésére. A kulcsszókutatást célszerű három-hat havonta megismételni.

Ha nincsenek még elkészült szövegeid a weboldaladra, akkor megmondom neked, hogy milyen témakörökről kell szöveget készítened a honlapodra.

Az új weboldalad minden közönségre nyilvános tartalma keresőoptimalizált lesz. Az elvégzett munka után hat hónap utánkövetést és koordinálást biztosítok részedre.

keresőoptimalizálás

8. Weboldalkészítés

A látványterv elfogadása után következik a tényleges weboldalkészítés, a programozás. A weboldalad a WordPress népszerű portál motorjával készítem el neked. A honlapod profi, modern, reszponzív, gyors és biztonságos lesz.

Beállítom a közösségi média megosztási lehetőségeket és – amennyiben kéred – összekötöm olyan ingyenes analitikai oldalakkal, amelyek rengeteg információt adnak neked a honlapod működéséről.

Az elfogadott dizájn terv alapján el fogom dönteni, hogy milyen sablont és oldalépítőt fogok használni a honlapod elkészítéséhez. Azt tudnod kell, hogy én nem nagyon szerettem a lassú honlapokat.

A munka  során arra törekszem, hogy minél kevesebb beépülő modult használjak, és amit csak lehet, a saját kódjaimmal oldok meg. Figyelembe fogom venni a te kívánságaidat. Később, ha te is szeretnéd módosítani a főoldalad tartalmát, akkor biztos, hogy valamilyen oldalépítőt fogok használni azért, hogy te könnyebben boldogulj a jövőben.

A honlapod kompatibilis lesz az adatvédelmi rendelettel, azonban nem vagyok ügyvéd. Az adatvédelmi és a süti szabályzatot neked kell elintézned.

Nem hagylak magadra:

A honlapod elkészült. A munka végén részletes ingyenes segítséget nyújtok neked a weboldalad használatával kapcsolatban.

Referenciák

 • https://kepzes.onlinespecialista.hu/

Göbölyös Attila CEH, SEO EXPERT

Rendszermérnök & WordPress Developer

Göbölyös Attila vagyok, a weboldal készítés szakértője. Mérnök informatikus, etikus hacker és SEO Szakértő.

Fő szakterületeim:

 • Információ biztonság
 • Keresőoptimalizálás
 • Weboldalkészítés

Teljes körű ügyintézést vállalok a honlapoddal kapcsolatban, neked csak annyi a dolgod, hogy dőlj hátra, és mondj el mindent, amit megálmodtál. Ha nincsenek ötleteid, az sem baj!

A legjobb és a legkorszerűbb szolgáltatást nyújtom, korrekt áron.

Göbölyös Attila-Honlapspecialista.hu