Free cookie consent management tool by TermsFeed

WordPress weboldal és webshop készítés blog kialakítással

Olvasd el ezt a nem túl hosszúra sikerült cikket a WordPress oldal készítés menetéről, és tudd meg hogyan dolgozom én. Amit teszek, azt a te sikered érdekében teszem. A jobb tájékozódás érdekében készítettem neked egy tartalom jegyzéket is.

WordPress  honlap készítés

Miért ajánlom neked a WordPress weboldalkészítési szolgáltatásom? Manapság az online jelenlét kötelező bármilyen vállalkozásod van. Mint ahogy én sem értek a te szakmádhoz így te sem lehetsz profi a webes világban. Egész egyszerűen a WordPress – el készült weboldalad lesz az, melynek kezelését nagyon könnyen megfogod tanulni, ezáltal egy csomó problémától megszabadulsz. A WordPress kezelőfelülete magyar és logikusan egyszerű. Menni fog ez neked. A következő pár lépésben megosztom veled miként dolgozom én.

A domain ügyintézése

A WordPress weboldalkészítés első lépése a domain megbeszélése és ügyintézése, ha nem vagy tisztában mit jelent a Domain név akkor ajánlom neked ezt a cikket. A Domain nevet neked kell megvásárolnod, de minden lépésedben segítségedre leszek. Elfogom mondani a különböző lehetőségeket a Domain vásárlásával kapcsolatban.

A tárhely ajánlás és ügyintézés

A WordPress weboldal készítés második lépése a megbízható tárhely ajánlása számodra, amely nagyon fontos, hogy megfelelő teljesítményt és biztonságot nyújtson a weboldalad számára. Tárhely ajánlásnál figyelembe veszem az árat, és a tárhely belső rendszerének használhatóságát. Továbbá figyelembe veszem a leendő oldalad nagyságát a megfelelő teljesítmény érdekében.

Egyedi látványterv készítése

A WordPress weblap készítés harmadik lépése az egyedi látványterv kialakítása részedre, megbeszéljük, hogyan épüljön fel a honlapod, hogyan nézzen ki, hogy azt a látogatók is szeressék. Ennél a résznél megbeszéljük a betűtípusokat, a színeket és megkérdezlek a honlapod stílusával kapcsolatban, amennyiben kéred, elkészítem a weboldalad logóját. A látványtervet  megkapod ez a te tulajdonod lesz.

A weboldal elkészítése

WordPress weboldal és wbshop készítés blog kialakítással
WordPress weboldalkészítés

A látványterv elfogadása után következik a tényleges weboldalkészítés, a programozás. A weboldalad a WordPress népszerű portál motorjával készítem el neked. A honlapod profi, modern, reszponzív, gyors és biztonságos lesz és pontosan úgy fog kinézni mint a látványterven. Ne aggódj a honlapod szövegezése miatt, hiszen ez is egy szakma. A weboldalkészítés részeként kérhetsz szövegírást is, így leveszem azt a terhet a válladról, hogy a szöveg el is adjon. Kérésedre beállítom a közösségi média megosztási lehetőségeket és – amennyiben kéred – a weboldalad összekötöm olyan ingyenes analitikai oldalakkal, amelyek rengeteg információt adnak neked a honlapod működéséről.

Nem hagylak magadra

A honlapod elkészült. A munka végén részletes ingyenes segítséget nyújtok neked a weboldalad használatával kapcsolatban. Rendelkezem ingyenes felhasználó utasítással amit megosztok veled, az elvégzett munkára két hónap ingyenes hibajavítás és karbantartást biztosítok. Ezen felül bármikor megrendelheted a karbantartási szolgáltatásomat.

WordPress webshop készítés

WordPress webshop elkészítéséhez jelenleg a legjobb megoldás az ingyenes woocommerce webshop rendszer, ezt kifejezetten ajánlom neked. Hogy miért? A rendkívül jól keresőoptimalizálhatósága miatt sokkal nagyobb eredményeket lehet vele elérni, mint bármelyik hozzá hasonló webshop rendszerrel. Teljesen automatizálható fizetés, készletkezelés, számlázás, a népszerűsége miatt rengeteg fejlesztés létezik hozzá, hidd el nekem ez a bővítmény lesz a legjobb a webshopod elkészítéséhez. Mi után elkészítettem a weboldalad elkezdem kialakítani a webshopod.

Webshop készítés első lépés

WordPress webshop első lépéseként feltelepítem a woocommerce bővítményt és a beállítom, személyre szabom a vállalkozásodnak megfelelően, átbeszéljük a fizetési szállítási lehetőségeket, amennyiben bankkártyás fizetés is szükséges, tájékoztatlak a lehetőségekről.

Termék oldalalak kialakítása

WordPress webshop második lépéseként kialakítom a termék oldalakat  az elképzelésednek megfelelően. Itt segítek majd az optimális eladást növelő  beállítások ajánlásával. Olyan dolgokat fogok elmagyarázni neked, hogy hova célszerű a termék leírást helyezni, vagy hol legyen a kosárba gomb, hogy a felhasználónak ne kelljen keresgélni semmit csak költse a pénzét nálad. Webshopodat optimalizálom mobiltelefonra és tabletre. Sokan panaszkodnak, hogy telefonon nehézkesen tudnak rendeléseket leadni a nem optimalizált webáruházakban, nálad ez másként lesz megnyugtatlak.

Termékek létrehozása

Amikor elkészültél a termékeid fótival és úgy döntesz, akkor megkezdjük  a termékek létrehozását. Te fogod eldönteni mit szeretnél. Én feltöltöm neked a termékeket, de hidd el nekem ezt te is megtudod csinálni, miután megtanítottam neked a módját. Optimalizálom a termék képeidet, hogy a WordPress webshop-od megfelelő teljesítményű legyen. Segítek neked a termékek beállításában és leírásában, annak érdekében, hogy a kereső motorok minél előbb elkezdjék megjeleníteni az oldaladat a találati listában.

WordPress webshop készítés a kosár és a pénztár kialakítása

WordPress webshop készítés következő legfontosabb része a kosár oldal és a pénztár rész kialakítása. Ennél a lépeséknél törekednünk kell arra, hogy a felhasználót következetes lépésekkel vezessük a végcélhoz, az adott termék eladásához. Ennél a szakasznál figyelembe veszem a wepshopod jellegét, hogy milyen termékeket árulsz, és ennek megfelelően alakítom ki  a pénztárt és a kosár oldalt. Mindent elkövetek, hogy a vásáróidnak rövid utat biztosítsak a végcéljuk elérése érdekében. Kérheted tőlem a  bankkártyás fizetés beállítását .Kérhetsz tőlem különböző automatizmusokat, melyek lefutnak a fizetés után.

WordPress blog kialakítás

Amennyiben WordPress blog kialakítás mellett döntesz nagyon szívesen elkészítem neked, és kifejezetten ajánlom a blogolást a nagyobb látogatottság elérése érdekében. WordPress blog kialakítás során kialakítom neked a tevékenységi körödnek megfelelően a kategóriáikat és a címkéket. Elmagyarázom és megmutatom, hogyan kell használni ezeket az elemeket. Megmutatom neked a bejegyzés közzététele folyamatát. Elkészítem az egyedi blog oldalad sablonját, kialakítom az oldalsávot is. Létrehozom a blog gyűjtő oldaladat modern reszponzív kialakítással. Természetesen kérheted tőlem, hogy az első három bejegyzésed közzétételét biztosítsam számodra. Akár rendszeres blogolást is kérhetsz tőlem, ennek egyedi árai vannak.

Ajándék WordPress weboldal karbantartás

Ha elkészült a  WordPress weboldalad mindenképpen biztosítom az ajándék WordPress weboldal karbantartás szolgáltatásomat, amely ingyenes három hónapot jelent részedre. Három hónapon keresztül hetente minimum egyszer ránézek az oldaladra ellenőrzőm a frissítéseket és hiba keresést végzek.  Amennyiben keresőoptimalizálás szolgáltatást is igényeltél, akkor ennek a szolgáltatásnak hat hónap ingyenes után követése lesz.

  • Tárhely ajánlás és ügyintézés
  • Egyedi látványterv
  • WordPress sablon
  • Email fiók
  • Űrlapok és térképek
  • Hírlevél eszközök
  • Blog előkészítés
  • Szolgáltatás aloldalak
  • Kulcsszó kutatás
  • Profi SEO

Ki vagyok én?

Göbölyös Attila vagyok, a weboldalkészítés és a keresőoptimalizálás szakértője. Mérnök informatikus, etikus hacker és profi Photoshop végzettséggel is rendelkezem. Folyamatosan képzem magam.

Teljes kivitelezést vállalok, nincs szükséged grafikusra és programozóra. Ezek által plusz költségeket takarítasz meg.

Teljes körű ügyintézést vállalok a honlapoddal kapcsolatban, neked csak annyi a dolgod, hogy dőlj hátra, és mondj el mindent, amit megálmodtál. Ha nincsenek ötleteid, az sem baj!

A legjobb és a legkorszerűbb szolgáltatást nyújtom, korrekt áron.